Σοβαρό περιστατικό ομαδικού βιασμού 39χρονης γυναίκας στην Πάτρα, διερευνούν  αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Η 39χρονη πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ενημέρωσε τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 39χρονη τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίoυς είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν χωρίς να το γνωρίζει, ναρκωτική ουσία, ενώ  στη συνέχεια τη βίασαν.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και μετά από έρευνες κατέληξαν στους δύο άνδρες τους οποίους και συνέλαβαν. Όπως πληροφορείται το tempo24.news οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρξε με την γυναίκα ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεσή της. Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την βαριά κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η 39χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η λήψη ναρκωτικής ουσίας.

Προηγούμενο άρθροΛηστεία και Εκβίαση
Επόμενο άρθροΠως μπορούμε να μειώσουμε τις πιθανότητες κλοπής του οχήματός μας; (βίντεο)