Με κοινή απόφαση του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη εντάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού, ανθυποσμηναγού και δοκίμου όλοι οι αθλητές μας που κατάφεραν να πάρουν μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και σε ολυμπιακούς αγώνες.

Η Άννα Κορακάκη, ο Μίλτος Τεντόγλου και πολλοί άλλοι αθλητές, θα είναι πλέον αξιωματικοί, θα ενταχθούν στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων παίρνοντας το βαθμό του ανθυπολοχαγού με την Άννα Κορακάκη να εντάσσεται στον Στρατό Ξηράς και τον Μίλτο Τεντόγλου στην Αεροπορία.

Μόλις εκδόθηκε η απόφαση πρόσφεραν μια μπάλα υδατοσφαίρισης με τις υπογραφές των παικτών στους υπουργούς που την υπέγραψαν.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις με την απόφασή τους αυτή, καλούν τους αθλητές στους οποίους έχει απονεμηθεί ο βαθμός του αξιωματικού για τις επιτυχίες τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε μια προσπάθεια από  να αξιοποιηθούν οι γνώσεις τους στο αθλητικό αντικείμενο.

Όσοι έχουν τερματίσει την αθλητική καριέρα τους, έχουν κληθεί να δηλώσουν τη φρουρά προτίμησής τους, ενώ έχει ληφθεί ήδη πρόνοια για την αξιοποίησή τους με ανάθεση καθηκόντων συναφών με τον αθλητισμό.

φωτογραφία staratalogia.gr

Προηγούμενο άρθροΜΤΝ: Πληρώνει κρατήσεις 27 μηνών
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο υπουργός Πετρελαίου της Βενεζουέλας, εν μέσω επιχείρησης κατά της διαφθοράς