Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης είχαν ως αποτέλεσμα  τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς 39, 37, 41 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες χθες (21-05-2023) στην Επαρχιακή Οδό Καβάλας-Σερρών αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. με οδηγό τον 39χρονο και συνοδηγό την 37χρονη και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπιστώθηκε να μεταφέρουν στο εσωτερικό του πέντε αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι δύο στο χώρο αποσκευών, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ακολούθως, εντόπισαν και ακινητοποίησαν άλλο όχημα σε χωριό των Σερρών όπου επέβαιναν οι δύο συνεργοί τους και το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός προκειμένου να ενημερώνει για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου