Τις ευχαριστίες της προς το καταφύγιο ζώων @a_little_shelter για την σημαντική βοήθεια που προσέφερε στην διάσωση ζώων που κινδύνευσαν στις πυρκαγιές και στη φροντίδα με την οποία τα περιέβαλε δημοσιοποίησε η Ειδική γραμματεία για την Προστασία Ζώων Συντροφιάς

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Ως Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το @a_little_shelter που έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για όλα τα ζώα που βρέθηκαν σε ανάγκη. Δέχθηκε αδιακρίτως στον χώρο του από κατσικάκια μέχρι γουρουνάκια, κότες, γαλοπούλες, πρόβατα, γαϊδουράκια και οποιοδήποτε άλλο παραγωγικό ή ιπποειδές βρέθηκε σε ανάγκη αποδεικνύοντας ότι κάθε ζωή έχει αξία. Και αυτή την φορά προσκομίστηκαν περισσότερα από 100 ζώα, αρκετά εκ των οποίων φέρουν εγκαύματα και αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Όλα τα ζώα φροντίζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια από το προσωπικό του καταφυγίου και λαμβάνουν καθημερινά πλήρη κτηνιατρική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εθελοντικά από τον κτηνίατρο, που ειδικεύεται στα παραγωγικά ζώα, @drvetkanavos».