Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων.

Μεταξύ άλλων,

  • Συνελήφθη στις 26-08-2023  τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα, για τα οποία αναζητούνται οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους και 4 μηνών για απόπειρα κλοπής, χρήση πλαστού πιστοποιητικού, ψευδή αναφορά στην Αρχή και αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.
  • Αστυνομικοί του Α.Τ. Κορδελιού-Ευόσμου, συνέλαβαν χθες (27-08-2023) τα ξημερώματα 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος με σιδερένιο αντικείμενο αποπειράθηκε να διαρρήξει παγκάρι παρεκκλησίου, στην περιοχή του Ευόσμου.
  • Αστυνομικοί του Α.Τ. Πυλαίας-Χορτιάτη συνέλαβαν χθες τα ξημερώματα 20χρονο ημεδαπό, καθώς από κοινού με 17χρονο που αναζητείται, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα-καφέ στην περιοχή της Καλαμαριάς.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πρωινές ώρες χθες, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης  5  ετών και 5  μηνών για κλοπή και ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

φωτογραφία αρχείου