Μια πρωτοποριακή επιχειρηματική κίνηση, που προκαλεί ήδη αίσθηση στον Πόρο, βρίσκεται “στα σκαριά” και σύντομα θα πραγματωθεί, σκορπώντας ενθουσιασμό στα παιδιά, αλλά και σε όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά.

Πρόκειται για το Nemo, ένα ημιυποβρύχιο πλοίο που τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο λιμάνι του Πόρου και θα μας περιμένει για να εξερευνήσουμε και να απολαύσουμε το θαλάσσιο βυθό χωρίς να βραχούμε!
Με το πάνω μέρος να παραμένει στην επιφάνεια, το κάτω μέρος, μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, δίνει την αίσθηση μιας αληθινής κατάδυσης. Με λίγα λόγια, το Pansaronic Nemo, έρχεται για να ταράξει – κυριολεκτικά – τα νερά στον Πόρο.

Το Nemo με 12 διαθέσιμες θέσεις σε κλιματιζόμενο χώρο, με μεγάλα φινιστρίνια, δίνει την δυνατότητα να χαζέψουμε το θαλάσσιο βυθό. Η μαγεία συνεχίζεται και με βραδινές περιηγήσεις με περιμετρικά φώτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο λιμάνι του Πόρου έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί δελφίνια, φώκιες και θαλάσσιες χελώνες, ενώ αποτελεί και αγαπημένο σημείο για ψάρεμα από τους ερασιτέχνες παράκτιους ψαράδες.

Η πρεμιέρα των δρομολογίων προγραμματίζεται για την Μεγάλη Τρίτη.

Όλες οι λεπτομέρειες, δρομολόγια, τιμές και τα πακέτα που προγραμματίζονται από τον κυβερνήτη Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, στην ιστοσελίδα του Pansaronic Nemo.

Σημειώνεται επίσης ότι ο βυθός του λιμανιού του Πόρου, τα τελευταία χρόνια, έχει καθαριστεί 6 φορές, με πρωτοβουλία του Δήμου Πόρου, σε συνεργασία με την ομάδα της Aegean Rebreath και ποριώτες δύτες.

e-nautilia.gr