Κυριακή 6 Απριλίου 1941 – Εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα! Ημέρα Μνήμης της Γερμανικής, Ιταλικής και Βουλγαρικής Κατοχής! Ημέρα της Σταύρωσης του Ελληνισμού!

Για να μην ξεχάσουμε τη θυσία περισσότερων από 800.000 Ελλήνων, που πολέμησαν, αντιστάθηκαν, εκτελέστηκαν, σφαγιάστηκαν, βιάστηκαν, κάηκαν ζωντανοί από τα Στρατεύματα Κατοχής ή πέθαναν από την πείνα και τις κακουχίες που προκάλεσαν στην Ελλάδα του Ναζισμού οι Γερμανοί και οι Σύμμαχοί τους!

Για να καθιερωθεί η μέρα αυτή Επίσημα, ως Ημέρα Μνήμης, να τιμάται από Βουλή και θεσμούς και να διδάσκεται σε σχολεία! Περιλαμβάνεται:

1. Ηχητικό με το τελευταίο, ελεύθερο, ιστορικό μήνυμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών λίγο πριν την κατάληψη της Αθήνας από τους Ναζί

2. Η θυσία του Φρουρού της Σημαίας στην Ακρόπολη Κωνσταντίνου Κουκίδη, ο οποίος πήδηξε μαζί της από τον Βράχο για να μην πέσει η Σημαία της Ελλάδας στα χέρια των Γερμανών

3. Πρωτοσέλιδα της εποχής

4. Η θρυλική Μάχη των Οχυρών Μεταξά σε Μακεδονία και Θράκη

5. Η επική Μάχη της Κρήτης

6. Μερικά από τα μεγαλύτερα Ολοκαυτώματα στην Ελλάδα, που διέπραξαν Βούλγαροι, Γερμανοί, Ιταλοί αλλά και οι Αλβανοί αυτοαποκαλούμενοι “Τσάμηδες”

7. Πίνακας των συνολικών συνεπειών σε έμψυχο και άψυχο υλικό από τον Πόλεμο και την πολλαπλή φρικτή Κατοχή

8. Αφίσα με τις συνολικές οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα που αγγίζουν με τα επιτόκια το 1 τρισ. ευρώ Οι περισσότεροι Έλληνες και τα νέα παιδιά, δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτή τη φρικτή ημέρα! Ας τους το θυμίσουμε!

Με εκτίμηση

Εφ. Λγός ΜΧ

Παντελής Κρουσταλάκης

Πρόεδρος