Λόγω Διεξαγωγής «Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2023», την Τρίτη 02 Μαΐου 2023 και την Τετάρτη 03.05.2023 θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα του Οδικού Δικτύου της Περιφέρειας Κρήτης.

Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 02 Μαΐου 2023 κατά τις ώρες 09.00-14:00, στην περιοχή Καρτερού και Κακού Όρους, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων α) στην Παλαιά Ε.Ο. Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου από τη συμβολή της με την ανώνυμη οδό προς κατάστημα LIDL Αλικαρνασσού έως τη συμβολή της με την ανώνυμη οδό προς τ.δ. Ελιάς μετά το Κακό Όρος (πλησίον ξενοδοχείου Αρίνα) και β) σε όλες τις ανώνυμες οδούς πέριξ των αθλητικών εγκαταστάσεων KARTEROS BEACH SPORTS CENTER  και σε όλες τις ανώνυμες οδούς που οδηγούν στη Δημοτική πλάζ Καρτερού Ηρακλείου και στο πρώην ξενοδοχείο Ξενία κατά τις ώρες 09.00-14:00 της 02.05.2023.

Επιπλέον κατά τις ίδιες ώρες, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων α) στην Παλαιά Ε.Ο. Ηρακλείου –Αγίου Νικολάου από την συμβολή της με οδό Αγίας Φωτεινής στην περιοχή Καρτερού έως την συμβολή της με την ανώνυμη οδό προς τ.δ. Ελιάς μετά το Κακό Όρος (πλησίον ξενοδοχείου Αρίνα).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διεξάγεται – εκτρέπεται μέσω παρακαμπτήριων – παράπλευρων οδών.

Επισημαίνεται ότι η έναρξη και λήξη των απαγορεύσεων κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει σταδιακά και σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων.