Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου εξιχνίασαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Ειδικότερα, εξιχνίασαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών προϊόντων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εμπορίου, με τη μέθοδο της απασχόλησης, καθώς και τρείς (3) περιπτώσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, ενώ σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος τριών (3) συνολικά ατόμων, που θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις.

φωτογραφία αρχείου