Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση απονομής πτυχίων στους δεκαεπτά (17) αποφοιτήσαντες του 8ου Σχολείου Δίωξης Ναρκωτικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Τα εν λόγω στελέχη πρόκειται να στελεχώσουν τις Περιφερειακές Ομάδες Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) των Λιμενικών Αρχών καθώς και τις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου (ΔΙ.ΔΙ.ΝΑ.Λ.).

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στον αίθριο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρέστησαν επίσης ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Τσελίκης Αλέξανδρος, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Πανταζόγλου Αριστείδης, λοιποί Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και στελέχη των γραφείων της D.E.A. και του H.S.I. της πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, στελέχη της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.