Από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αστυνόμευσης του νομού, μεσημβρινές ώρες χθες (13-06-2023), συνελήφθη 28χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών, παράνομης εισόδου στη Χώρα, στέρησης άδειας ικανότητας οδήγησης, βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας, πλαστογραφίας  και κλοπής.

Συγκεκριμένα, στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης (Κόμβος Ρεντίνας) εντοπίστηκε Ι.Χ.Φορτηγό με οδηγό τον προαναφερόμενο, το οποίο έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες και ακινητοποιήθηκε προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος.

Στο όχημα, το οποίο  διαπιστώθηκε πως είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή του Δήμου Βόλβης, βρέθηκαν να επιβαίνουν ακόμη δύο ομοεθνείς του οδηγού, όλοι στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το ανωτέρω όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

φωτογραφία αρχείου