Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων.

Μεταξύ άλλων,

  • συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, χθες (29-06-2023), 39χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν απόφαση Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, καθώς και σχετικό ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Τακτικού Ανακριτικού Γραφείου Θεσσαλονίκης.
  • κληθέντες αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (29-06-2023) συνέλαβαν έπειτα από αναζητήσεις, 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος νωρίτερα είχε παραβιάσει πόρτα διαμερίσματος στην περιοχή της Τούμπας και αφαίρεσε διάφορα τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ κατά τη διαφυγή του απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο τον 21χρονο ένοικο, που μόλις είχε αφιχθεί. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
  • Εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (29-06-2023), 24χρονη αλλοδαπή, η οποία εντός αστικού λεωφορείου, αφαίρεσε πορτοφόλι από επιβάτη. Το αφαιρεθέν αντικείμενο αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

φωτογραφία αρχείου