Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 27-06-2023 έως πρωινές ώρες της 02-07-2023, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά είκοσι πέντε  άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης.

Χαρακτηριστικές είναι οι περίπτωση σύλληψης:

  • 18χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες την 28-06-2023 σε περιοχή της Θέρμης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  1 συσκευασία κάνναβης,  συνολικού βάρους 14,54 γραμμαρίων και 1 μεταλλικός τρίφτης.
  • 41χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες την 30-06-2023 σε περιοχή της Χαλκηδόνας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε 1  συσκευασία ηρωίνης συνολικού βάρους 16,3 γραμμαρίων και 1  συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους  1,4 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου