Τις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην οδό 2ας Μεραρχίας 18 στον Πειραιά επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς, χθες, Πέμπτη 06 Ιουλίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για το ουσιαστικό έργο που παρέχουν οι Υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ στους Έλληνες ναυτικούς, συνομίλησε με το ένστολο και το πολιτικό προσωπικό, καθώς και με παρευρισκόμενους ναυτικούς.

Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί για την βελτίωση των επιπέδων εξυπηρέτησης των Ελλήνων ναυτικών και των σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού. Για τον σκοπό αυτό προτίθεται να αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών βραχυπρόθεσμου και μακροπρόθεσμου χαρακτήρα ώστε να εκσυγχρονιστούν πλήρως οι παρεχόμενες υπηρεσίες της πολιτείας.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε πως θα γίνει ότι, είναι απαραίτητο ώστε να διασφαλιστούν οι άρτιες συνθήκες εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού το οποίο αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Ακόμη, τόνισε την σπουδαιότητα της ελληνικής ναυτοσύνης στη διατήρηση της ελληνικής σημαίας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτιλία και διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την ναυτιλιακή κοινότητα.