Κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, κατέγραψε τις κινήσεις τριών νεαρών διαρρηκτών, που έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου καταστήματος εσωρούχων στο κέντρο της Λαμίας ξημερώματα Σαββάτου (8/7).

Λίγο πριν τις 05:00’ η παρέα των νεαρών πλησίασε το κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Καλύβα – Μπακογιάννη και αφού πρώτα έλεγξαν αν τους βλέπει κανείς, έσπασαν με κλωτσιές το κάτω τζάμι της εισόδου.

Ακολούθησε η καταδρομική αυτοψία του ενός εκ των τριών εντός του χώρου, διάρκειας ενός περίπου λεπτού. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν χωρίς να δώσουν στόχο, πιθανόν γιατί αντιλήφθηκαν μια παρέα παιδιών που ανέβαινε τη Ροζάκη Αγγελή.

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται να φεύγουν χωρίς κάτι στα χέρια τους, καθώς ακολούθησε και νέα «καταδρομική έφοδος» φεύγοντας τελικά με το συρτάρι της μηχανής.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε γύρω στις 6 το πρωί της ίδιας ημέρας από υπάλληλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, η οποία πήρε  αποτυπώματα από τα πλαϊνά αλουμίνια όπου και ακούμπησαν οι δράστες οι οποίοι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δε φορούσαν γάντια.

larissanet.gr