To EKAB ανακοινώνει την έναρξη διαδικασίας μεταθέσεων του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων σύμφωνα με το άρθρο 148 του ν. 4600/2019 (ΦΕΚ Α’ 43), όπως έχει αντικατασταθεί από το άρθρο 77 του ν. 4812/2021 (ΦΕΚ Α’ 110) και σύμφωνα με την  υπ’ αρ. ΣΥΝ 16/24-4-2023 (θέμα 33) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ, αποκλειστικά και μόνο για όλους τους Τομείς του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, καθώς και όλους τους νησιωτικούς Τομείς ανεξαρτήτως Παραρτήματος, εκτός των Τομέων του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Ηρακλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση μετάθεσης στο Παράρτημα της οργανικής τους θέσης, εκτός των υπαλλήλων που έχουν μετάθεση λόγω εκλογής τους, οι οποίοι την καταθέτουν στο Παράρτημα που έχουν μετατεθεί, με επιλογή έως δύο Τομέων, από τη Δευτέρα 10-7-2023 έως την Παρασκευή 21-7-2023, συμπληρώνοντας προσεκτικά τα πεδία που καθορίζουν τον αριθμό των μορίων. Με την αίτησή τους δεν θα καταθέσουν συνημμένα έγγραφα που αποδεικνύουν τα αναφερόμενα, αλλά θα ζητηθούν σε δεύτερο χρόνο.

Υπάλληλοι που αιτούνται μετάθεση για προσωπικούς λόγους υγείας (δυσίατο νόσημα), να καταθέσουν συνημμένα με την αίτησή τους σε κλειστό φάκελο, γνωμάτευση της Ειδικής Υγειονομικής Επιτροπής με την οποία χαρακτηρίζεται το νόσημά τους ως δυσίατο, ενώ για λόγους υγείας (δυσίατο νόσημα) μέλους της οικογένειάς τους (συζύγου ή τέκνου), ιατρική γνωμάτευση που αποδεικνύει το δυσίατο χαρακτήρα του νοσήματός τους.

Αιτήσεις μετάθεσης, που έχουν υποβληθεί για τους Τομείς που μετέχουν στη διαδικασία, πριν την εν λόγω ανακοίνωση, δεν θα ληφθούν υπόψη.

Οι Τομείς που συμμετέχουν ως επιλογή μετάθεσης στη διαδικασία, είναι οι εξής:

ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
   1  ΤΟΜΕΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
   2  ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥ
   3  ΤΟΜΕΑΣ ΘΗΡΑΣ
   4  ΤΟΜΕΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
   5  ΤΟΜΕΑΣ ΙΟΥ
   6  ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
   7  ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
   8  ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
   9  ΤΟΜΕΑΣ ΚΩ
   10  ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΡΟΥ
   11  ΤΟΜΕΑΣ ΛΗΜΝΟΥ
   12  ΤΟΜΕΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
   13  ΤΟΜΕΑΣ ΝΑΞΟΥ
   14  ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΟΥ
   15  ΤΟΜΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
   16  ΤΟΜΕΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ
   17  ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΜΟΥ
   18  ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΡΟΥ
   19  ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΝΟΥ
   20  ΤΟΜΕΑΣ ΧΙΟΥ
ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ
   1 ΤΟΜΕΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
   2 ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
   3 ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
   4 ΤΟΜΕΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ
   5 ΤΟΜΕΑΣ ΚΥΜΗΣ
   6 ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ
   7 ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
   1 ΤΟΜΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
   2 ΤΟΜΕΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
   3 ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΕΚΑΒ ΚΑΒΑΛΑΣ
   1 ΤΟΜΕΑΣ ΘΑΣΟΥ
ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ
   1 ΤΟΜΕΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ
   1 ΤΟΜΕΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
   2 ΤΟΜΕΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ.pdf

ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ.doc