Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε σύλληψη ατόμου για περιπτώσεις κλοπών, ενώ επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία για περίπτωση διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα,

  • συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (20-07-223), από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 53χρονη ημεδαπή για κλοπή προϊόντος από εμπορικό κατάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Επιπλέον στην κατοχή της 53χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ένδυσης, τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από τρία καταστήματα εντός εμπορικού κέντρου και τα οποία αποδόθηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού, ο οποίος από κοινού με συνεργό του τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2020 διέρρηξαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα σε παραλιακή περιοχή της Επανομής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και τραπεζικές κάρτες.

Η συλληφθείσα και η σχετική δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

φωτογραφία αρχείου