Μεν. Μποκέας: «Η   μνήμη   τους   θα   μένει   ζωντανή   και ανεξίτηλη ως πυξίδα αξιών για εμάς»

Τη μνήμη των καταδρομέων Νικόλαου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη τίμησε ο Δήμος Μαλεβιζίου σε Μονή και Μάραθος αντίστοιχα, παρουσία μελών των οικογενειών των δύο καταδρομέων, εκπροσώπων αρχών, φορέων και σωμάτων ασφαλείας.

«Η θυσία του Νικόλαου Καβροχωριανού και του Ηλία Τούλη  αποτελεί παράδειγμα ύψιστης ανδρείας, αυταπάρνησης και ηρωισμού. Το Μαλεβίζι στέκεται περήφανο και με σεβασμό  απέναντι στη θυσία των άξιων τέκνων του. Η   μνήμη   τους   θα   μένει   ζωντανή   και ανεξίτηλη ως πυξίδα αξιών για εμάς. Θα μας θυμίζει το χρέος μας προς τις επόμενες γενιές.» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά το χαιρετισμό του στις τελετές μνήμης σε Μονή και Μάραθος.

Την επιμνημόσυνη δέηση στη Μονή και στο Μάραθος τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης ενώ μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των οικογενειών του Νικόλαου Καβροχωριανού και Ηλία Τούλη, , ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γρηγόρης Περυσινάκης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκος Παρασύρης και Ελένη Βατσινά, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Συριγωνάκης και Νίκος Σκουλάς, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Μόνής Γιάννης Πατραμάνης, Μαράθου Φάνης Κοκκινάκης, Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, Δαμάστας Κώστας Μαυράκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μαλεβιζίου Ανδρέας Παντερής, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Μονής και Μαράθου.