Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-07-2023), 23χρονο αλλοδαπό για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, υπεξαίρεση και οδήγηση άνευ αδείας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου Κερδυλλίων) εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 23χρονο, ο οποίος σε σήματα στάσης των αστυνομικών εισήλθε σε αγροτικό δρόμο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε βράχο. Στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκαν τρεις παράτυποι μετανάστες, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σημειώνεται ότι, για το όχημα μεταφοράς είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την 26-07-2023 σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου