Εντοπίστηκε στη Μυτιλήνη, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δέμα που περιείχε ναρκωτικά χάπια.

Συνελήφθη στις 26-07-2023 στη Μυτιλήνη, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ημεδαπός, που ταυτοποιήθηκε ως ο παραλήπτης του δέματος και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, το δέμα περιείχε  301  ναρκωτικά χάπια, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους  2,2  γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε δύο σπίτια που διαμένει ο συλληφθείς, στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν:

  • γυάλινο βάζο που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους 14,5  γραμμαρίων,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς),
  •  2  νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους  12,8 γραμμαρίων,
  • κινητό τηλέφωνο και
  •  38  κενές νάιλον συσκευασίες.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, τα ναρκωτικά χάπια, προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα ναρκωτικά χάπια, οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), το κινητό τηλέφωνο, οι νάιλον συσκευασίες και η ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.