Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από την παραλία ”ΚΡΥΟΝΕΡΙ” Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανίας, 75χρονη γυναίκα, με τη συνδρομή Ε/Π – Α/Κ σκάφους.

Η ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου ”ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την παραλία ”ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ”, 68χρονος άνδρας.

Στον 68χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία ”ΠΥΡΓΩΝ” Περάματος Κόλπου Γέρας ν. Λέσβου, 80χρονος άνδρας.

Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ”ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Περάματος Κόλπου Γέρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λουτρών Αιδηψού Εύβοιας 59χρονος αλλοδαπός.

Ο 59χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.