Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για περιστατικό τραυματισμού  2χρονου επιβάτη σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά προς το Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, ο 2χρονος  έπεσε μέσα στην του πλοίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη. Με τον κατάπλου του εν λόγω πλοίου στον λιμένα Ηρακλείου, ο ανήλικος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθε.

Αντίστοιχα  απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων, για περιστατικό τραυματισμού 64χρονου  επιβάτη κατά τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στο  λιμάνι Χανίων.

Ο 64χρονος παραπάτησε και έπεσε στο δεξί καταπέλτη του πλοίου, με αποτέλεσμα να υποστεί θλαστικό τραύμα πάνω από το δεξί φρύδι. Στον 64χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον Ύπαρχο και ιδιώτες του εν λόγω πλοίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

φωτογραφία αρχείου