Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ισχύουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τη χ.θ. 323+439, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.

– Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων και ακολούθως  στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.

  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας (χ.θ.8+000) έως τα Φάρσαλα, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Αχιλλείου – Καλαμακίου από τα όρια της Τοπικής Κοινότητας Αχιλλείου έως τα όρια της Τοπικής Κοινότητας Καλαμακίου, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινόμενων.
  • Εξαιρούνται:
    (α) Τα οχήματα οδικής βοήθειας

(β) Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης

φωτογραφία αρχείου