Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών – Γυναικών, κατά το χρονικό διάστημα, από Δευτέρα 04/09/2023 έως και την Παρασκευή 08/09/2023, κατά τις ώρες 08.00 έως 12.00, στην Αθήνα.

Για την καλύτερη και εύρυθμη διεξαγωγή του ταμπλό οι αγώνες έλαβαν χώρα σε δύο διαφορετικά μέρη στην Αθήνα. Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου (Εντός άλσος Βεΐκου) και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χολαργού (Ναυαρίνου 18Α, Χολαργός), οι οποίοι μας παραχώρησαν γηπεδικές εγκαταστάσεις τους.

Το εν θέματι Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης διεξήχθη βάσει του ισχύοντα κανονισμού της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Κατηγορία Ανδρών
1η θέση ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ιωσήφ
2η θέση ΛΙΒΑΝΟΣ Ανδρέας
3η θέση ΣΙΑΦΛΑΣ Βασίλειος
3η θέση ΜΩΡΑΪΤΗΣ Άρης

Κατηγορία Γυναικών
1η Θέση ΚΑΤΣΙΜΠΑ Αφροδίτη
2η θέση ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ Κυριακή
3η θέση ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ Ζηνοβία
3η θέση ΝΤΑΣΚΑ Αικατερίνη

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ανδρών εδώ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των γυναικών εδώ.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Υ΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλα τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής αντισφαίρισης για την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του 12ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Αστυνομικών, όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους καθώς και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της διοργάνωσης.

Το Προεδρείο της Ένωσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Γαλατσίου, τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό «Βασίλης Παπαδιονυσίου» του Δήμου Γαλατσίου και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χολαργού, για την παραχώρηση των άρτιων γηπεδικών εγκαταστάσεών τους.

Επιπρόσθετα ευχαριστεί τον Διεθνή αστυνομικό διαιτητή Βασίλειο Παναγιωτόπουλο καθώς και τους διαιτητές Γιαννακού Χριστίνα (white badge chair), Τάγκαλο Γεώργιο (National Chair), Αρβανίτη Βασίλειο (National Chair), Καλαντζή Μαριλένα (National Chair) και τη Δημοπούλου Αναστασία (National Chair), για την αδέκαστη κρίση της και την ανιδιοτελή προσφορά τους στο τελικό ανδρών της εν θέματι διοργάνωσης.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή της ανωτέρω διοργάνωσης ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.