Η Εύη Ανδρεαδάκη, νοσηλεύτρια στο 251 ΓΝΑ χάθηκε στο σφοδρό τροχαίο της Λιβύης που είχε πάει εθελοντικά για να συμμετέχει στην αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Αν και η Εύη Ανδρεαδάκη έμενε μόνιμα στην Αθήνα λόγω της δουλειάς της την οποία λάτρευε και διαρκώς εξελισσόταν, η οικογένειά της και οι συγγενείς της είναι όλοι στην Κρήτη και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Πριν μερικά χρόνια έχασε τον αδερφό της σε ηλικία μόλις 21 ετών σε τροχαίο, ενώ ο θείος της που ήταν ιπτάμενος στην Π.Α. σκοτώθηκε επίσης σε δυστύχημα το 1980 εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Ο θείος της Εύης κ. Μαρινάκης, σε εκπομπή της τηλεόρασης, είπε χαρακτηριστικά, ότι «Μας μοιάζει σαν ταινία αυτό που συνέβη, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε».

Ο χαμός της Εύης που πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί όπως είπε ο θείος της και σχεδίαζε να παντρευτεί το χειμώνα, κρύβει μια οδυνηρή ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα ο θείος της ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να το πούμε εμείς με βεβαιότητα», και πρόσθεσε : «Τι συνέβη, τι δε συνέβη ούτε μπορώ εγώ να σας πω πριν γίνει η σχετική έρευνα, πριν δοθούν οι αρμόδιες επίσημες απαντήσεις από το υπουργείο Άμυνας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα γίνει άμεση διερεύνηση των αιτιών και βέβαια του οδηγού. Τι συνέβη, ποια είναι η ευθύνη που οι άνθρωποι αυτοί δεν γύρισαν στην πατρίδα μας μετά από την ανθρωπιστική βοήθεια για την οποία συνέτρεξαν».

Δεν παρέλειψε τέλος να πει, ότι η Εύη λάτρευε την Αεροπορία και από παιδί έλεγε ότι λόγω του δυστυχήματος που είχε συμβεί στο θείο της, θ’ ακολουθούσε τα βήματά του.

Από την ομάδα του  https://safeandsecure.gr/ θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της.