Με μία σεμνή τελετή και αρτοκλασία ,στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Πεδίο Αρεως, τίμησε και φέτος ο ΣΕΑΝ Αθηνών τον προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών Αγιο Νικήτα τον Γότθο την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία για πρώτη φορά του αγήματος του Συνδέσμου μας τον σχηματισμό του οποίου υλοποίησε το μέλος του ΔΣ  Κος Ευστάθιος Κουτσουράκης και το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων. Την τελετή ,πέραν των μελών και φίλων του Συνδέσμου, τίμησαν με την παρουσία τους  ο εκπρόσωπος των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ & ΓΕΣ, Ταξίαρχος και Διευθυντής Επιστρατεύσεως Θεόδωρος Δρακόπουλος ,ο εκπρόσωπος Αρχηγού ΓΕΑ, Σμήναρχος Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος Αρχηγού ΓΕΝ, Πλοίαρχος Κολοβός Σπυρίδων, ο εκπρόσωπος Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ – Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ Ταξίαρχος Λιανουδάκης Ιωάννης,ο εκπρόσωπος Αρχηγού Λ.Σ. Πλοίαρχος Βουρδονικόλας Λεωνίδας, ο αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Διδάσκων στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου των Ενόπλων Δυνάμεων και στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας, Reader in International Security στο Τμήμα Αμυντικών Σπουδών του King’s College London & Μέλος του Συνδέσμου Μάνος Καραγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής Γεώργιος Βλάχος (ζητάμε και πάλι συγνώμη για την παράλειψη της προσφωνησης),οιΑντιδημαρχοι του Δήμου Αθηναίων, Γεώργιος Αποστολόπουλος, Σάκης Κολλάτος, Βασίλειος Κορομάντζος & Χρήστος Τεντόμας, ο πρώην Υπουργός και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων Γεώργιος Βουλγαράκης,η Πρόεδρος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων κα. Ιωάννα-Δανάη Βορίδου-Μιχελάκου,ο πρώην βουλευτής και μεγάλος χορηγός του Συνδέσμου μας, δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Α.Ε. Ανάπλασης Αθήνας, Πρώην Αντιδήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Συνδέσμου μας, Χρόνης Ακριτίδης, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος & Αντιστράτηγος ε.α. Μιχαήλ Γουμαλάτσος ,ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου

Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού-Τεθωρακισμένων, Υποστράτηγος ε.α. Κοσμάς Μόσχος,ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Αμύνης, Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης και βέβαια ο Πρόεδρος Ανωτάτης Πανελληνίου Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών και μέλος του Συνδέσμου μας, Δρ. Φίλιππος Κωσταράς Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγο, ο οποίος εξεφώνησε και τον πανηγηρικό της ημέρας. Τους προσελθόντες προσεφώνησε και καλωσόρισε εκ μέρους του Προέδρου ΔΣ Κου Ιωάννη Αγγελόπουλου και του Διοικητικού Συμβουλίου ο Γεν. Γραμματέας Κος Κωνσταντίνος Σάραγκας. Μετά την αρτοκλασία υπέρ υγείας των Εφέδρων Αξιωματικών ,ακολούθησε η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των απελθόντων Συναδέλφων και η τελετή έληξε με τον Εθνικό μας Υμνο.

Στη συνέχεια ο Σύνδεσμος προσέφερε στους προσκεκλημένους καφέ και αναψηκτικά στο παρακείμενο ALSOS LOUNGE CAFE,.   Με δήλωση του , ο Πρόεδρος του ΔΣ ,εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στα μέλη του ΔΣ  που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ειδικότερα τον Αντιπρόεδρο για την κοινητοποίηση και υποδοχή των προσκεκλημένων, τους κκ Χατζηκελέσογλου και τον Εφορο Ηλία Παρθένιο για την προσφορά εικόνων του Αγίου Νικήτα , τον υπεύθυνο εκπαίδευσης Ευστάθιο Κουτσουράκη για την οργάνωση και τον συντονισμό του αγήματος ,τον Βασίλειο Σταυριανόπουλο για την οργάνωση της σκοπευτικής ομάδας του Συνδέσμου και το μέλος Κο Χρήστο Αλτσαντζη για την άριστη εκπροσώπηση του Συνδέσμου αλλά και όλων των Ελλήνων Εφέδρων Αξιωματικών στο θερινό σχολείο ξένων γλωσσών της CIOR.

seanathinon.gr