Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος υπάλληλου του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου, καθώς και σε βάρος ημεδαπού συνεργού του για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, προηγήθηκε καταγγελία ιδιοκτήτη Κ.Τ.Ε.Ο., σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος υπάλληλος ζήτησε το χρηματικό ποσό τω 5.000  ευρώ, ως αθέμιτο ωφέλημα για παράλειψη παραβάσεων, που τυχόν θα διαπιστώνονται σε ελεγχόμενα οχήματα, μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, βραδινές ώρες της 26-09-2023 στην περιοχή της Χαλκίδας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού του υπαλλήλου από τον ιδιοκτήτη του Κ.Τ.Ε.Ο., το οποίο ακολούθως παρέδωσε στο συνεργό του.

Το προσημειωμένο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Χαλκίδας.

φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο άρθροΝ. Δένδιας: Σε ετοιμότητα οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις και συντρέχουν με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας
Επόμενο άρθροΠ.Ο.Ε.Υ.Π.Σ – Οικονομική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς πυροσβέστες των περιοχών της Θεσσαλίας