Τη μνήμη του Αγ. Νικήτα τιμάμε οι Έφεδροι Αξιωματικοί καθώς ο Μεγαλομάρτηρας είναι ο προστάτης μας. Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της 15-9-2023 στον Ι.Ν Παναγίας Παντάνασσας στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παρόντες εκπρόσωποι του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ Δρ.Φ. Κωσταράς, οι Πρόεδροι των ΣΕΑΝ ΑΘΗΝΩΝ Ι. Αγγελόπουλος, ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ Θ. Μπριάνης, ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ Σ. Μορφοβασίλης και μέλη των ΔΣ, ο Αντιπρόεδρος της ΑΠΟΕΑ και του Συνδέσμου μας Μ. Φιλιππίδης, ο Αντιπρόεδρος Λ. Ρίζος, ο ΓΓ Γ. Μιχαήλ, μέλη του ΚΔΣ της ΑΠΟΕΑ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Δ. Τούτουζας.
Ο θεσμός του Εφ. Αξιωματικού στέκεται επάξια ως ακλόνητο σύνδεσμο μεταξύ του ενεργού Στρατού και της κοινωνίας – με πνεύμα ενότητας και ετοιμότητας.
Άνθρωποι των γραμμάτων, επιφανή στελέχη της κοινωνίας, πρωτοστάτησαν και θυσιάστηκαν για την Πατρίδα, στους ένοπλους αγώνες της, ως Έφεδροι Αξιωματικοί.
Η οικογένεια των Εφέδρων Αξιωματικών επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία τη στήριξή της στις διαχρονικές αξίες και τον όρκο της για την Πατρίδα.
Χρόνια πολλά!