Στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου την Πέμπτη 28-9-2023 στη Νέα Φιλαδέλφεια, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, κατά τους οποίους συνελήφθησαν 4  άτομα, ηλικίας 21, 24, 26 και 32 ετών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και για παράνομη λειτουργία ασυρμάτων και ραδιοσυχνοτήτων.

Συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στους 21χρονο και 24χρονο, εξωτερικά των θυρών, πριν την έναρξη του αγώνα, κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Κατόπιν στοχευμένου ελέγχου και σωματικής έρευνας στον 26χρονο που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου, όσο εξελίσσονταν η είσοδος και η κυκλοφορία των φιλάθλων προς τις κερκίδες, βρέθηκε στην κατοχή του αναδιπλούμενος σουγιάς.

Ακόμη, μετά την έναρξη του αγώνα εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο της αθλητικής εγκατάστασης ο 32χρονος να κατέχει αναδιπλούμενο σουγιά, πολυεργαλείο και φορητό ασύρματο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.