ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΕΛΧΑΟΣ – ΕΛΧΑΟΙΑ

Γλάδστωνος 1 – ΤΚ 106 77, Αθήνα

Αθήνα, 24 Οκτ 23

Θέμα : Χορήγηση Ετήσιας Χρηματικής Αρωγής Τέκνων ΕΛΧΑΟΣ-ΕΛΧΑΟΙΑ Έτους 2023. 

1. Από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλοβοηθείας Ναυτικού (ΕΛΟΑΝ) ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις για την Ετήσια Χρηματική Αρωγή ΕΛΧΑΟΣ – ΕΛΧΑΟΙΑ έτους 2023, θα μπορούν να υποβληθούν από τους δικαιούχους με έναρξη υποβολής την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 και καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 24.

2. Υποδείγματα επικαιροποιημένων αιτήσεων ανωτέρω Χρηματικών Αρωγών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ταμείου www.mtn.gr στα κατωτέρω πεδία :

    α. Για την Ετήσια Χρηματική Αρωγή Τέκνων ΕΛΧΑΟΣ  (πατήστε εδώ)

    β. Για την Ετήσια Χρηματική Αρωγή Τέκνων ΕΛΧΑΟΙΑ (πατήστε εδώ)

3. Ανωτέρω αιτήσεις, στο πλαίσιο της αυτόματης ψηφιοποίησης των αρχείων, θα υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με επισυναπτόμενα τα αντίστοιχα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο .pdf ή και από σαρωτή εγγράφων τύπου scanner- ΟΧΙ φωτογραφίες).

4. Ο αριθμός πρωτοκόλλου θα αποστέλλεται στους ενδιαφερομένους αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, με ημερομηνία πρωτοκόλλησης την ημερομηνία της ηλεκτρονικής αποστολής της αίτησης.

5. Για την πληρέστερη ενημέρωση των αιτούντων, θα αποστέλλεται άμεσα και ηλεκτρονικά (μέσω e-mail), ενημέρωση επί των διαδικασιών εκάστου αιτήματος.

6. Υπενθυμίζεται ότι αιτήματα που αφορούν χορήγηση Ετήσιας Χρηματικής Αρωγής Τέκνων ΕΛΧΑΟΣ-ΕΛΧΑΟΙΑ, θα εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο με τη διαδικασία κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, έως και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

7. Χειριστής, Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Βασίλειος Καρέλλος ΠΝ, Τμηματάρχης Παροχών/ΕΛΧΑΟΣ-ΕΛΧΑΟΙΑ, Τηλέφωνο 2103322065.

Αρχιπλοίαρχος (Ο) Ιωάννης Μαυρουδάκης ΠΝ

Διευθυντής ΕΛΟΑΝ