Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών, για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα:

  • Μεσημβρινές ώρες στις 11-11-2023  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς συνέλαβαν 28χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου. Το κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
  • Απογευματινές ώρες χθες αστυνομικός της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν πλησίον στο σημείο, συνέλαβε 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε το κινητό 20χρονης πεζής, στο κέντρο τη πόλης. Το κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
  • Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 53 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στις 10-11-2023 στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού για κλοπή ενδύματος αξίας  680  ευρώ, από κατάστημα στην περιοχή της Τούμπας.

Οι συλληφθέντες, καθώς και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν και θα υποβληθούν αρμοδίως.

φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο άρθροΓ. Οικονόμου για το θάνατο του 17χρονου στην Βοιωτία
Επόμενο άρθρο12η Νοεμβρίου, Ημέρα Μνήμης Πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Πυροσβεστών