Για σήμερα  μετατέθηκε η δίκη τού πρώην τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου. Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις υποθέσεις με συναφές ποινικό περιεχόμενο που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης, ύστερα από ισάριθμες καταγγελίες εις βάρος του.

Για την υπόθεση που κλήθηκε να δικαστεί χθες, είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Υπό αυτές τις συνθήκες η δικογραφία εισήχθη προς εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου μετατέθηκε για σήμερα. Οι άλλες δύο ποινικές υποθέσεις εκκρεμούν στα ποινικά δικαστήρια. Αφορούσαν καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο γνωστός παρουσιαστής είχε συλληφθεί και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Προηγούμενο άρθροΚατάπλους Εκπαιδευτικού Πλοίου NE BRAZIL της Βραζιλίας στο Λιμένα Πειραιά
Επόμενο άρθροΠλους Μαθητών και Μαθητριών με Φρεγάτα στο Πλαίσιο Εορταστικών Εκδηλώσεων του Αγ.Νικολάου