Σειρά από συναντήσεις πραγματοποίησε το προεδρείο της Π.Ο.Λ. στο ΥΝΑΝΠ αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Κυράνη Κώστα , τους Αντιπροέδρους Ξυνέλη Παναγιώτη, Βώβο Μιχαήλ και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Αθουσάκη Εμμανουήλ.

Συγκεκριμένα την 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ.Παππά Ιωάννη, τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο,  τον ‘Α Υπαρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο Λ.Σ. Τσελίκη Αλέξανδρο και τον Διευθυντή του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχο Λ.Σ. Κοντιζά Τρύφωνα.

Συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ καθώς και τις προοπτικές βελτίωσης συνθηκών εργασίας των συναδέλφων σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΥΝΑΝΠ που αναμένεται να λάβουν χώρα το 2024, με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας να έχουν κατατεθεί και να χαίρουν αποδοχής από την πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία στο επικείμενο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί.

Σε αυτό το επίπεδο θα συνεχιστεί η συνεργασία μας ,υποβάλλοντας και άλλες προτάσεις που αποτελούν προϊόν διαβούλευσης με τους συναδέλφους μέσα από τη διαρκή συνεργασία της ΠΟΛ με τις πρωτοβάθμιες ενώσεις της .

Ανταλλάξαμε ευχές για τις  ημέρες των Χριστουγέννων και η προσδοκία όλων μας είναι το νέο έτος να αποτελέσει μια χρονιά δημιουργίας για το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τα στελέχη του μέσα από την διαρκή συνεργασία της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας με την Ομοσπονδία μας .

Για το ΔΣ

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.