Παρουσία του Α/ΓΕΝ Αντιναυάρχου Δ.-Ε. Κατάρα ΠΝ και του Α/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναυάρχου ΛΣ Γ. Αλεξανδράκη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις 11:00 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.) ως επίσης η τελετή απονομής «Βραβείων-Επαίνων» αριστούχων τέκνων Αξιωματικών Π.Ν. και Λ.Σ. στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση και των πρωτευσάντων αποφοίτων παραγωγικών σχολών Π.Ν. και Λ.Σ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι επίτιμοι Α/ΓΕΝ Ναύαρχοι ΠΝ κκ. Ι. Τσούνης και Στ. Πετράκης, ο Πρόεδρος του ΔΣ/ΜΤΝ Αντιναύαρχος (εα) Β. Παππάς ΠΝ, ο Γενικός Διευθυντής του ΜΤΝ Αρχιπλοίαρχος (Ο) Ι. Μαυρουδάκης ΠΝ ως και πολλοί ανώτατοι και ανώτεροι εν ενεργεία και απόστρατοι Αξιωματικοί του ΠΝ και του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Από πλευράς Ε.Α.Α.Λ.Σ. παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Στ. Βοϊδονικόλας και ο Ειδικός Γραμματέας-Έφορος Δ.Σ. Αθ. Πρέντζας.

Απευθύνονται θερμά συγχαρητήρια στα βραβευθέντα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Σημαιοφόρο ΛΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ Γεώργιο, Σημαιοφόρο ΛΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑ Βασιλική και Λ/Φ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη, καθώς και στα τέκνα αποστράτων για τις διακρίσεις τους.

eaals.gr