Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν ένεκα αλλαγής ηγεσίας στο σώμα, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τα μέλη της για την προαγωγή τους στα ανώτατα Αξιώματα στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Σπυριδάκη Νικόλαο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου Ταξίαρχο Παπαδάκη Εμμανουήλ για την παραμονή του στο βαθμό, τους νεοπροαχθέντες : Ταξίαρχο Αμαργιαννιτάκη Ιωάννη που αναλαμβάνει πλέον τα ηνία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο Μαστραντωνάκη Γεώργιο, τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων Ταξίαρχο Χηνόπουλο Παρασκευά καθώς και το Διευθυντή Αστυνομίας Λασιθίου Αστυνομικό Διευθυντή Τσιριλάκη Μιχαήλ για την παραμονή του στο βαθμό και τους νεοποαχθέντες στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή Σαρικάκη Γεώργιο – Ελευθέριο, Μαμάτσια Αλέξανδρο, Γερμανάκη Σπυρίδων και Χρυσό Εμμανουήλ.

 Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα με πίστη και αφοσίωση στο αστυνομικό λειτούργημα, διατηρώντας στο υψηλότερο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας στο νησί μας και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προς την Ελληνική Αστυνομία.  

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε το νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μάλλιο Δημήτριο και τη νέα φυσική ηγεσία του σώματος και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις που θα ανακύψουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους.