Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, η εξόδιος ακολουθία του Μπάμπη Κούτσικου, που έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και η σορός του βρέθηκε στις 22 Ιανουαρίου σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας, έπειτα από 18 ημέρες ερευνών.

Συγγενείς, φίλοι και πολλοί κάτοικοι του Μεσολογγίου είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Μπάμπη Κούτσικο, και με την παρουσία τους θέλησαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Οι έρευνες

Στο μεταξύ, όσον αφορά τις έρευνες της Αστυνομίας, αυτές εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην αναζήτηση του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι, όπως εκτιμάται, μέσα από την συσκευή μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Ακόμη, οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ σχετικά με τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί από τα ρούχα και τα υποδήματα του Μπάμπη Κούτσικου κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ταυτόχρονα, αξιολογούνται, τόσο τα αποτελέσματα τη ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα όποια στοιχεία έχουν συλλεγεί από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Επίσης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία, τόσο μέσα από καταθέσεις όσο και από την επανεξέταση βιντεοληπτικού υλικού που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ επαναξιολογούνται και τα στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος και έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, δεν αποκλείεται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου, αν κριθεί, ανάλογα με τα νέα στοιχεία που ενδεχομένως προκύψουν, ότι πρέπει να δώσει συμπληρωματική απολογία.