05/02/2024

Αριθ. Πρωτ.: 09/2024

Προς: Γ.Γ Ναυτιλίας & Λιμένων ΥΝΑΝΠ

κ. Κυριαζόπουλο Ευάγγελο

 Κοιν:1. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Στυλιανίδη   Χρήστο

  1. Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

κ. Παππά Ιωάννη

Συγχαρητήρια επιστολή

Η Π.Ο.Λ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τους συντελεστές του επιτυχημένου φιλανθρωπικού αγώνα υδατοσφαίρισης που διεξήχθη στο Σεράφειο κολυμβητήριο μεταξύ της Εθνικής ομάδας και των Ολυμπιονικών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την εκπλήρωση ευχών του  Make A Wish.

Ενώ ο αρχικός στόχος ήταν η συγκέντρωση του ποσού των 4.680 ευρώ για την κάλυψη ευχής ενός κοριτσιού για αγορά ενός αμαξίδιου, τελικά η ανταπόκριση του κόσμου έδωσε τη δυνατότητα να μαζευτούν 14.750 ευρώ καλύπτοντας 3 ευχές παιδιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Η Π.Ο.Λ. συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στην σπουδαία αυτή δράση τόσο με τα μέλη της όσο και με τις πρωτοβάθμιες ενώσεις της.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία:

  • Τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων του ΥΝΑΝΠ κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο ο οποίος με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια κατάφερε να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και των στελεχών του προβάλλοντας και μια άλλη πλευρά αυτής της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
  • Την Υποπλοίαρχο ΛΣ Μενελάου Καλλιόπη που εδώ και πολύ καιρό “τρέχει” κάθε ανάλογη δράση μετατρέποντας το Γραφείο Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος ως ένα μέσο ανάδειξης της προσφοράς των αθλητών συναδέλφων .
  • Τον Πλωτάρχη ΛΣ Βλάχο Θεόδωρο και προπονητή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις μέρες με ευελπιστώντας στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι να ανέβουμε ένα σκαλί πιο πάνω και να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που το ΥΝΑΝΠ και το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αναπτύσσει μια τόσο πλούσια κοινωνική δράση με περιβαλλοντικό ενδιαφέρον και καθαρισμούς παραλιών, με τεράστιο έργο προσφοράς σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη όπως οι πληγέντες στη Θεσσαλία, με αθλητικές εξορμήσεις και προβολή του έργου μας στα σχολεία και στους μαθητές αλλά και με την ανάδειξη και προβολή καλλιτεχνικών δράσεων των στελεχών όπως αναμένεται να γίνει με την συμμετοχή τους στην εικαστική έκθεση που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Ποσειδώνια 2024.

Δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε και στην διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων του ΥΝΑΝΠ κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο.

Η Ομοσπονδία μας ενισχύοντας κάθε δημιουργική πρωτοβουλία του ΥΝΑΝΠ και του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ συμμετέχει ενεργά σε κάθε δράση πιστεύοντας ότι ο συνδικαλισμός αποκτά μια διαφορετική δυναμική όταν η Πολιτική, η Στρατιωτική ηγεσία και οι εκπρόσωποι αγωνίζονται από κοινού για τις ίδιες αξίες.

Για το ΔΣ

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.