Το ΔΣ ΕΑΑΛΣ, με αφορμή πρωτοβουλία του ΥΝΑΝΠ να εκπληρώσει την ευχή ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει αμαξίδιο, αποφάσισε ομόφωνα και ενίσχυσε το φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης που παραγματοποιήθηκε στις 21/1/2024 (πληροφορίες παρακάτω) για το σκοπό αυτόν:

Λάβαμε και δημοσιεύουμε σήμερα την ευχαριστήρια κάρτα και την επιστολή της Α.Μ.Κ.Ε. “Κάνε μια ευχή” Ελλάδος Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

τις οποίες παραθέτουμε παρακάτω:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αγαπητοί,

Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική σας κίνηση να υποστηρίξετε το Έργο του Οργανισμού μας.

Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το φως στο σκοτάδι. Είναι o τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί. Ξαναβρίσκοντας την παιδικότητα και την αθωότητα που χάθηκαν βίαια λόγω της ασθένειας. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται. Να γεμίσει ελπίδα. Είναι στήριξη για την οικογένεια που βλέπει ξανά στα μάτια του παιδιού, πηγαία, αυθεντική χαρά. Είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και το πιο σπουδαίο. Να γίνει καλά.

Η ομάδα του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, κατάφερε να εκπληρώσει 316 παιδικές ευχές μέσα στο 2023 και συνεχίζει να παλεύει για την ελπίδα, σε μια περίοδο που τα παιδιά μας την χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Σήμερα περισσότερα από 180 παιδιά περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους.

Το Make-A-Wish διασφαλίζει τη διαφάνεια διαχείρισης των εσόδων του μέσω ελεγκτικών μηχανισμών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, αναγνωρίζοντας και αξιοποιώντας κάθε δωρεά στο ακέραιο.

Σας επισυνάπτουμε το τιμολόγιο από τη δωρεά σας και ένα ευχαριστήριο, από εμάς, τα παιδιά ευχής και τις οικογένειές τους.

Ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα, ξανά την υποστήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Κωτσιοπούλου

Fundraising Department 
MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
————————————————-

Εθνικής Αντιστάσεως 47,
Δάφνη, 17237
Αθήνα, Ελλάδα
————————————————
fundraising5@makeawish.gr
Τ:  +30 2109637660 εσωτ. 110

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

eaals.gr