Αυξάνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για  το ενδεχόμενο της ενοποίησης των στρατιωτικών νοσοκομείων ενώ δεν λείπουν και οι παραπομπές πιθανής ένταξής τους στο Ε.Σ.Υ.

Τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ καταβάλουν μηνιαίως σοβαρό μέρος του μισθού τους προκειμένου να έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη μέρος της οποίας αποτελεί και η περίθαλψη στο Ν.Ν.Α .

Να τονιστεί μάλιστα πως ο προγραμματισμός προσλήψεων στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ προβλέπει την εισαγωγή ιατρών και νοσηλευτών  προκειμένου να στελεχώνουν μεταξύ άλλων και το Ν.Ν.Α. ενώ ισχυρή είναι η παρουσία Λιμενικών και στο διοικητικό-λειτουργικό κομμάτι του Ναυτικού Νοσοκομείου.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα μας καταγγέλλονται προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον μεγάλο αριθμό πολιτών που καλύπτονται από τα στρατιωτικά νοσοκομεία με αποτέλεσμα να μένουν «εκτεθειμένοι» οι δικαιούχοι ένστολοι ,η Ομοσπονδία μας κρατά χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να θωρακίσει τη δυναμική των νοσοκομείων μας όμως με τίποτα δεν θα δεχτούμε την προοπτική που διαμορφώνεται οι συνάδελφοι σε ενέργεια και αποστρατεία να καταφεύγουν σε ιδιώτες ιατρούς και ιατρικά κέντρα καταβάλλοντας μεγάλα ποσά προκειμένου να παρασχεθούν όσα επί σειρά ετών προσφέρουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία και στην περίπτωσή μας το Ν.Ν.Α.

Επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και επειδή αφουγκραζόμαστε και τις φωνές των στρατιωτικών που έχουν τις ίδιες αγωνίες με εμάς ,κρούουμε τον κώδωνα προς κάθε κατεύθυνση  και δεν εφησυχάζουμε μέχρι και επίσημα να οι φήμες να διαψευσθούν .

Για το ΔΣ