Συνελήφθη χθες, 16 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Άστρους, άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Πλατάνα, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Συνελήφθη χθες, 16 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Αρβανίτη του  Πύργου Ηλείας. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 15 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου σε γυναίκα, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Βροχίτσας, του δήμου Πύργου Ηλείας.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες 16 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου σε άνδρα, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση “Ράχη” του δήμου Ζαχάρως στον Πύργο Ηλείας.

φωτογραφία αρχείου