Στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας έχει μπει τα τελευταία 24ωρα μία μυστηριώδης υπόθεση στην Κρήτη  που αφορά στη σύλληψη δύο νεαρών ανδρών από την Τουρκία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι δύο συλληφθέντες, 22 και 27 ετών, ήρθαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στη χώρα μας και, από την πρώτη στιγμή, η άφιξη τους προκάλεσε το ενδιαφέρον των Αρχών με αποτέλεσμα να τεθούν υπό επιτήρηση από κρατικές υπηρεσίες που θέλησαν να εξακριβώσουν τον ακριβή λόγο που επέλεξαν να έρθουν στη χώρα μας.

Μετά τη διεξαγωγή σχετικής έρευνας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων έκαναν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας έφοδο σε βίλα που είχαν μισθώσει οι δύο άνδρες στον Τερσανά και τους πέρασαν χειροπέδες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για τη δράση τους.

Εντός της πολυτελούς βίλας, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, καθώς και 15 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος, ενώ κατασχέθηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας (εξαϋδροκανναβινόλη).

Εις βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και άλλα αντικείμενα – πειστήρια από το σπίτι, τα οποία ερευνώνται.

Επιπλέον ακινητοποιήθηκε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες του οποίου η νομιμότητα κατοχής και η γνησιότητα των στοιχείων κυκλοφορίας ερευνάται.

protothema.gr