Συνελήφθη χθες, 23 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ιστιαίας, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Άγιος, του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού Ευβοίας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 21 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Κρήτης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χαμηλή βλάστηση, στην Τ.Κ. Αρμένων, του δήμου Σητείας Κρήτης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€ στις 21 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Κρήτης, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Χανδρά του δήμου Σητείας Κρήτης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 14 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Κρήτης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χαμηλή βλάστηση στην Τ.Κ. Αρμένων, του δήμου Σητείας Κρήτης.

φωτογραφία αρχείου