Συνελήφθη, χθες (25.02.2024) το βράδυ στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ημεδαπό, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Χανίων.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθησαν, χθες (25.02.2024) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο (2) αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο στους ίδιους και στη συνέχεια διενέργησαν έρευνα στην οικία τους, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνελήφθη, χθες (25.02.2024) το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον αλλοδαπό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και μαχαίρι 18 εκατοστών.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Ηρακλείου.

φωτογραφία αρχείου