Ένα βίαιο εγκληματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ερζερούμ της Τουρκίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν ένας 46χρονος άνδρας δολοφόνησε την σύζυγό του και την κόρη του με πολλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ζουλκούφ Μποσκούν σκότωσε με μαχαίρι την 44χρονη νοσοκόμα, σύζυγό του, και την 20χρονη κόρη του, Ασουντέ, κατά τη διάρκεια ενός καβγά, όταν η κόρη προσπάθησε να επέμβει.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η διπλή ανθρωποκτονία συνέβη στις 00:20 σε ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου μιας πολυκατοικίας στο Ερζερούμ.

Οι Τούρκοι αστυνομικοί προσδιορίζουν ότι ο 46χρονος περίμενε να κοιμηθούν   ο πατέρας και οι αδελφές του, που τον είχαν επισκεφθεί για να ξεκινήσει ένας καβγάς με τη σύζυγό του, την οποία υποψιαζόταν για απιστία.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, η Ασουντέ, το τρίτο παιδί της οικογένειας, κατευθύνθηκε προς το υπνοδωμάτιο των γονέων της, όταν ο 46χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επιτέθηκε, προκαλώντας θανατηφόρα τραύματα στη σύζυγο και την κόρη του.

Οι  αδελφές του δράστη άκουσαν τις φωνές της μητέρας και της κόρης, εισέβαλαν στο δωμάτιο και προσπάθησαν να αφαιρέσουν το μαχαίρι από τα χέρια του Ζουλκούφ, αλλά ο ίδιος συνέχισε την επίθεσή του, μαχαιρώνοντας τα δύο θύματα.

Έπειτα  από λίγο, η μητέρα και η κόρη έπεσαν στο πάτωμα νεκρές, λόγω  αιμορραγίας που προκάλεσε ο δράστης. Ο Ζουλκούφ αμέσως μετά, δραπέτευσε πριν συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα.