Από την δραστηριότητα του ΤΕ/ΕΑΑΝ Βουκουρεστίου στη Ρουμανία Πλωτάρχη (Ε) εα Γεωργίου Τσαγκάρη ΠΝ

Κατόπιν αποδοχής της επίσημης πρόσκλησης της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, ο ΤΕ/ΕΑΑΝ Βουκουρεστίου Πλωτάρχης (Ε) εα Γεώργιος Τσαγκάρης ΠΝ συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις επ΄ ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Ημέρας της Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Μαρτίου 2024.
Έτσι φέτος συμμετείχε στον εκκλησιασμό και στην εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Πρέσβειρα της Ελλάδος στην Ρουμανία κ. Λίλι-Ευαγγελία Γραμμάτικα καθώς και των εκφωνημένων λόγων από την UNIUNEA ELENA DIN ROMANIA (Ενωση Ελλήνων Ρουμανίας) και εκ μέρους του Hellenic-Romanian Bilateral chamber of Commerce for the Greek Business Community in Romania (Ελληνο-Ρουμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο).
Tην 25η Μαρτίου συμμετείχε στο κονσέρτο και στην δεξίωση που θα έλαβε χώρα το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Romanian Athenaeum.
Στιγμιότυπα από την χθεσινή δραστηριότητα με τον ΑΚΑΜ Βουκουρεστίου Πλοίαρχο Ιωάννη Παπαϊωάννου ΠΝ και με την Συνταγματάρχη (ΠΖ) Αικατερίνη Στρίγγου D.A Office της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι Ρουμανίας.


 eaan.gr