Συνελήφθη, στις 24.03.2024 το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, δύο  άνδρες κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 16 γραμμάρια κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

ΧΑΝΙΑ

Συνελήφθη, στις 24.03.2024 το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, μια γυναίκα κατηγορούμενη για κλοπή καλωδίων από δημόσιες εγκαταστάσεις του Ο.Α.ΔΥ.Κ..

Ειδικότερα, η ανωτέρω έγινε αντιληπτή από υπεύθυνους φύλαξης των εγκαταστάσεων, όταν από κοινού με δύο  ακόμη άτομα προκάλεσαν φθορές σε περίφραξη των εγκαταστάσεων και αφαίρεσαν καλώδια.

Άμεσα, οι  αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προσέτρεξαν και ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Φ. όχημα που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω για την διαφυγή τους και συνέλαβαν την γυναίκα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος δύο ακόμη ατόμων.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.