Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Αθλητική ΣυνΕκπαίδευση για τα Ειδικά Σχολικά Εκπαιδευτικά Εργαστήρια Εφήβων ΑμεΑ (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) με τα οποία συνεργάζεται το “Tζάμπολ Αγάπης”.

Το Γραφείο Αθλητισμού Λιμενικού Σώματος του ΥΝΑΝΠ σε Συνεργασία με το Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων ΥΝΑΝΠ με μια επίλεκτη ομάδα Ολυμπιονικών και Διακεκριμένων Αθλητών Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος έδωσε το παρών σε έναν αγώνα “γιορτή” έχοντας σαν στόχο την Ευαισθητοποίηση του κοινού για την Ημέρα του Αυτισμού.

Το απόγευμα ακολούθησε Ημερίδα ενημέρωσης για τη σημασία του αθλητισμού σε ανθρώπους με Αυτισμό και Δράση Συναικπαίδευσης των παιδιών του “Τζάμπολ Αγάπης” με την καλαθοσφαιρική ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιά.

Στον αγώνα συμμετείχαν οι κάτωθι αθλητές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.:

 Αντιπλοίαρχος ΛΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ Βασίλειος

Πλωτάρχης Λ.Σ ΒΛΑΧΟΣ Θόδωρος

Πλωτάρχης ΜΠΙΣΚΙΤΖΗ Χρυσή

Πλωτάρχης ΛΣ ΕΛΛΗΝΑΚΗ Γεωργία

Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΙΝΤΡΑ Ανδρέας

Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΜΕΝΕΛΑΟΥ Καλλιόπη

Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ Αντώνιος

Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ Γεώργιος

Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος

Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΔΑΝΔΟΛΟΣ Κωνσταντίνος

Σημαιοφόρος Λ.Σ ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ Βασιλική

Σημαιοφόρος Λ.Σ ΜΠΟΥΔΡΑΜΗΣ Νικόλαος

Επικελευστής ΛΣ ΚΟΣΜΑ Αφροδίτη

Στο γήπεδο παρευρέθηκε ο Διοικητής της σχολής Λιμενοφυλάκων  Αρχιπλοίαρχος ΛΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ Χρήστος με αντιπροσωπεία δοκίμων λιμενοφυλάκων , ο Διευθυντής προσωπικού Λιμενικού Σώματος Πλοίαρχος ΛΣ ΜΠΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Ευάγγελος και ο Δημοσιογράφος της Gazetta  Ζωίδης Χρήστος!

Από το Λιμενικό Σώμα διαιτήτευσε ο Ανθυπασπιστής ΛΣ ΚΙΟΥΛΑΦΑΣ Μάριος

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.