Συνελήφθησαν, χθες (8.4.2024) το πρωί, στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 3 ημεδαποί, ανήλικος και δύο 17χρονοι, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι ανωτέρω κατείχαν στις οικίες τους ποσότητες κροτίδων τις οποίες στη συνέχεια τις διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Άργους.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν, συνολικά και κατασχέθηκαν -112- κροτίδες, 25 παιδικά αθύρματα και  1  ναυτική φωτοβολίδα.

Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη 3  ημεδαποί ηλικίας 39, 45 και 48 ετών, αντίστοιχα, γονείς των συλληφθέντων, για παραμέληση εποπτείας τους, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορούνται ακόμη 3  ημεδαποί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.