Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του ΣΕΑΝ Ν. Αθηνών, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, διεξήχθησαν εκπαιδευτικά σεμινάρια με αντικείμενο, την εισαγωγή στις ασύρματες τηλεπικοινωνίες καθώς και την εισαγωγή στην χρήση drones.

H Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου Κου Ιωάννη Αγγελόπουλου και των υπευθύνου εκπαιδεύσεως κ.Στάθη Κουτσουράκη και της σκοπευτικής ομάδας κ.Βασίλη Σταυριανόπουλου. Την πρώτη διάλεξη διεξήγαγε ο Εφ. Αξιωματικός Ιωάννης Μακρής,  μέλος του Δ.Σ. της  Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών και μέλος του ΣΕΑΝ Ν. Αθηνών, ενώ τη δεύτερη διεξήγαγε ο Π. Κατσαβός  του Σωματείου Πολιτικής Προστασίας ΠΡΟΤΕΚΤΑ.Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους εξέφρασαν την επιθυμία να εμβαθύνουν στα παραπάνω αντικείμενα και να αποκτήσουν άδεια ραδιοερασιτέχνη ή/και χειριστού DRONES.

Μετά το πέρας της εκπαιδεύσεως ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και δήλωσε ότι ο ΣΕΑΝ Αθηνών θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις στα μέλη του.  Όποιο από τα μέλη μας επιθυμεί να λάβει περαιτέρω εκπαίδευση στο αντικείμενο των ασύρματων επικοινωνιών ή/ και DRONES μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στέλνοντας e-mail στον ΣΕΑΝ Ν. Αθηνών.

Ο Σύνδεσμος ενθαρρύνει τα μέλη του να αποκτήσουν τις ανάλογες κρατικές πιστοιήσεις προκειμένου να αξιοποιηθούν σε μελλοντικές του δραστηριότητες. Μέλη τα οποία διαθέτουν ήδη άδεια ραδιοερασιτέχνη ή χειριστή drone παρακαλούνται να ενημερώσουν τον Σύνδεσμο.

 seanathinon.gr