Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από την Υπασπίστρια, Αστυνόμο Β’ κα. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μάρθα, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και στο Δημαρχείο Γρεβενών, όπου τον υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών, κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Ιωάννης και ο Δήμαρχος Γρεβενών, κ. ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ Κυριάκος.

Αμφότεροι καλωσόρισαν τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας και του ευχήθηκαν υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και την προστασία των έννομων αγαθών. Επιπλέον, συζητήθηκε η λειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων, καθώς και η εξυπηρέτηση των πολιτών στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.

Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με την αμοιβαία διαβεβαίωση για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Δήμου Γρεβενών με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών, προς όφελος των πολιτών.

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας